Szeretettel köszöntelek a Görögország Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Görögország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Görögország Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Görögország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Görögország Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Görögország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Görögország Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Görögország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gondoltam, keresek valami finomságot, remélem, tetszeni fog!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A friss vagy mirelit ceruzababot forrásban levő, sós vízben kb. 5 percig előfőzzük, majd jéghideg vízzel leöblítjük (blansírozzuk). A vöröshagymát apróra kockázzuk. Nagy teflonserpenyőben felhevített olajon 4-5 percig pirítjuk a hagymakockákat és a darált húst, majd sóval, borssal, paprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, felöntjük 5 ek vízzel, és 10-15 percig főzzük.
A babot leszűrjük, és a nagyobb darabokat félbevágjuk. A zöld fűszerekről 2 ág kakukkfű kivételével lecsipkedjük a leveleket, majd durvára aprítjuk. Az aprított zöld fűszereket, a babot meg az olajbogyót összekeverjük a darált hússal, és röviddel tálalás előtt rámorzsoljuk a juhsajtot. Friss fehér kenyér vagy bagett illik hozzá.
|
|
yyyy Andy írta 2 napja a(z) Szilveszter Athénban? fórumtémában:
I discovered the hard way how important it is to look for frauds...
yyyy Andy írta 2 napja a(z) Mi tetszik az országban a legjobban? fórumtémában:
Community news and updates https://totostarmt.com/ has...
Andy yyyyy írta 2 napja a(z) Szerinted sokan mennek nyaralni? fórumtémában:
How can you be safe when placing bets online? I use ...
yyyy Andy írta 2 napja a(z) Hasznalhato informaciok Gorogorszagrol fórumtémában:
Although it is simple to fall victim to dishonest betting...
Andy yyyyy írta 2 napja a(z) Görögországi kempingek fórumtémában:
I have been utilizing Verification badge criteria ...
andyy yyy írta 2 napja a(z) időjárás fórumtémában:
Excellent points made in this conversation! I would advise ...
yyyy Andy írta 2 napja a(z) Görögország ősszel és télen fórumtémában:
I constantly check Join our trusted Platform today ...
Andy yyyyy írta 2 napja a(z) Görögország eladja a szigeteit? fórumtémában:
It is been really beneficial for me to remain ahead of fraudulent ...
andyy yyy írta 2 napja a(z) Egy igen olcsó utazás fórumtémában:
After testing several scam prevention solutions, I can say ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Az igazi görög saláta
KOURABIEDES – görög karácsonyi süti
Baklava - hagyományos görög karácsonyi sütemény
Görög mézes süti