Szeretettel köszöntelek a Görögország Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Görögország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Görögország Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Görögország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Görögország Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Görögország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Görögország Közösségi Oldala közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Görögország Közösségi Oldala vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gondoltam, keresek valami finomságot, remélem, tetszeni fog!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A friss vagy mirelit ceruzababot forrásban levő, sós vízben kb. 5 percig előfőzzük, majd jéghideg vízzel leöblítjük (blansírozzuk). A vöröshagymát apróra kockázzuk. Nagy teflonserpenyőben felhevített olajon 4-5 percig pirítjuk a hagymakockákat és a darált húst, majd sóval, borssal, paprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, felöntjük 5 ek vízzel, és 10-15 percig főzzük.
A babot leszűrjük, és a nagyobb darabokat félbevágjuk. A zöld fűszerekről 2 ág kakukkfű kivételével lecsipkedjük a leveleket, majd durvára aprítjuk. Az aprított zöld fűszereket, a babot meg az olajbogyót összekeverjük a darált hússal, és röviddel tálalás előtt rámorzsoljuk a juhsajtot. Friss fehér kenyér vagy bagett illik hozzá.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Az igazi görög saláta
KOURABIEDES – görög karácsonyi süti
Baklava - hagyományos görög karácsonyi sütemény
Görög mézes süti